dimecres, 23 de febrer del 2011

NOTA DE PREMSA AMB MOTIU DE LA FINALITZACIÓ DE LES EMISSIONS DE TV3 AL PAÍS VALENCIÀ

El BLOC DE NOVELDA considera que la finalització de les emissions de TV3 al País Valencià és un fet “lamentable i un indicador de l’estat de la democràcia en este territori, on el PP governa com en una dictadura i on l’acció que practica amb més comoditat és la censura, la denúncia i la coacció”.

Considerem que els culpables de que no existisca una normalitat televisiva al territori valencià, és del govern autonòmic del PP de Camps i també del govern central, perquè no han fet res per donar-nos i posar en marxa el multiplex i també perquè no hi ha cap voluntat de que les emissions autonòmiques tinguen reciprocitat i es puguen compartir. No sols es tracta de TV3, sinó que també les valencianes i els valencians podríem vore IB3, la televisió de i la d’Aragó i que en eixos territoris també puguen vore Canal 9, encara que siga per a conéixer el nivell de manipulació política de la informació de la televisió valenciana.

La persecució del Consell de la Generalitat Valenciana cap a TV3 demostra que el PP, té por a les televisions públiques que són plurals i que informen i fan crítica del que passa ací. Esperem que Camps no intente fer com Mubàrak i ordene també el tancament de xarxes socials on el critiquen i on s’informa de l’autèntica i desastrosa realitat de la Generalitat Valenciana”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada